Krešimir Kordić

“Za svoj grad i klub igram srcem”

jgf
22.01.2016.
u 06:00

Krešimira Kordića, napadača Zrinjskog, susreli smo na SC “Circle International” u Međugorju. Vraćao se s jutarnjeg treninga u tamošnjoj Sportskoj dvorani i sa sobom je nosio trenažne rekvizite. Popularni Krešo je izuzetni napadač plemića i ljubimac navijača. Popričali smo s njim onako u prolazu.
Drugi dan ste u Međugorju, kako sve to izgleda?
- Unaprijed smo znali kako su ovdje jako dobri uvjeti i glede toga, naravno, sretni smo što smo ponovno ovdje. Usluga koju ovdje imamo je odlična i domaćini su prema nama jako gostoljubivi.
Kako ide s treninzima?
- Polako se uvodimo u ovaj trenažni proces. Sada nam predstoji malo teži dio priprema, sve do odlaska u Novi Grad u Istru na tamošnji turnir.
Jučer popodne imali ste prvi trening na igralištu. U kojoj ste fazi treninga sada?
- Trening je bio više taktički jer smo uigravali kretanja, neke stvari kako bismo trebali stajati na terenu. Sve se to radilo u igri s loptom.
Kako onda podnosite one treninge bez lopte, nije tajna kako takve igrači baš i ne vole?
- Kombiniramo, ujutro za sada radimo vježbe snage, a popodne vježbe s loptom. Nije to ništa neuobičajeno. Puno sam uostalom ovakvih pripremnih razdoblja prošao i naviknuo se.
Što od sebe očekujete u nastavku prvenstva?
- Sam pogled na ljestvicu pokazuje kako smo blizu vrha i da smo aktivno uključeni u borbu za naslov prvaka. Normalno, neće biti smak svijeta ako ne budemo prvaci. Jednostavno, mislim kako bismo minimalno morali izboriti Europu, a cilj se zna, a to je naslov prvaka. Nadam se kako ću i osobno pridonijeti uspjehu momčadi.
Više ste puta odlazili i vraćali se u Zrinjski. Što vas toliko veže i vuče u taj klub?
- Vuče me to što je to moj klub, moj grad i klub za koji navijam i igram srcem. To mi je osobno nešto najvažnije što me pokreće i daje mi motiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije