Široki u Kaknju izgubio četvrtu utakmicu uzastopno

Za Široki pogodak kao "izgubljeno blago"

nogomet
08.05.2017.
u 09:00

Mladost se "osvetila" Širokome za nedavnih 0:4 na Pecari i stigla ga na ljestvici. Gosti su pak mislima već bili na Koševu DOBOJ/KAKANJ – Mladost je golom Almira Aganspahića u 7. minuti svladala Široki Brijeg (1:0). Momčad domaćih tako je "vratila" Širokobriježanima za 0:4 prije nešto više od mjesec dana na Pecari, a Široki izgubio četvrtu prvenstvenu utakmicu u nizu bez postignutog pogotka (Metalleghe, Čelik, Olimpic, Mladost). Ovi se porazi na Pecari pravdaju time što je sve podređeno dvama finalnim susretima Kupa BiH protiv Sarajeva. Široki je igrao u tzv. "pričuvnoj" postavi. Crni će niz biti zaboravljen ako Plavi osvoje kup i izbore nastup u Europi... Počelo je prigodom gostiju (Antonio Repić), koja nije iskorištena, pa su domaći zabili preko Aganspahića, pričuve koja je ušla u igru malo ranije nakon ozljede Sinana Ramovića. Prethodno je Goran Brkić oštro iz "slobodnjaka" ubacio u šesnaesterac, a lopta prošla "kroz" desetak igrača obiju momčadi i "našla" strijelca na drugoj vratnici... U 21.minuti Široki je oslabljen izlaskom Ivana Barabana, kojega je pogibeljnim startom onesposobio Izudin Isaković. Sudac Tomislav Čuić umjesto crvenog kartona jedva se odlučio (i) na žuti. Nakon toga Mladost je do poluvremena, zatim do kraja mogla učvrstiti vodstvo, ali i Široki izjednačiti (Šišić, Kuzmanović, Isaković – Repić, Sivrić, Čabraja...). Ništa od svega, rezultat se nije mijenjao:

- Rano smo zabili pogodak za pobjedu. Imali smo sreće, jer i Široki je imao prigode, bio je zadovoljan trener Mladosti Musemić, dok je trener Širokoga Goran Sablić izjavio:

- Ne može biti ugodno izgubiti četiri puta uzastopno. Moglo je biti i drugačije, igra je bila izjednačena. Slijedi kupski susret na Koševu. Okrećemo se Sarajevu, koje ćemo analizirati. Cilj je ne izgubiti. Baraban je, bojim se, teže ozlijeđen, zadobio je "kontuziju" zgloba. Ne razumijem ovakav kriterij suđenja...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije