Polovina odmora 'potrošena'

Wagner se s obitelji odmara u Širokom Brijegu

27.12.2015.
u 08:00

Nastup na Ankovićevu turniru upitan, Širokobriježani promijenili plan i ipak će dio priprema odraditi u Turskoj

Dan za danom prolazi, pa su već prošla tri tjedna od burne utakmice protiv Sarajeva, nakon koje je trener momčadi Širokog Brijega Slaven Musa dao odmor nogometašima Širokoga. Na Pecari nema žive duše, a i u gradu nije lako sresti kojega nogometaša. Osim Wagnera koji mi je prvi susjed, pa se često sretnemo. On nije zimus putovao u rodni Ilheos na sjeveroistoku Brazila:

Vrijeme kao u Brazilu

-Ostao sam u Širokom zajedno s djecom i suprugom. Ma, nije dosadno, odmor mi je dobro došao. A vrijeme je lijepo, toplo, gotovo kao u mome rodnom gradu u Brazilu...

Wagner i ne razmišlja o prestanku igranja nogometa. A i zašto bi, kad mu odlično ide, i kad je i dalje jedan od najboljih igrača Premijer lige Bosne i Hercegovine, te sa 109 pogodaka najbolji strijelac u povijesti premijerligaških prvenstava. Nestrpljivo čeka Musinu prozivku uoči početka zimskih priprema: -I ja sam mislio kako ćemo na pripreme u Istru ili dalmatinsko primorje, možda Makarsku... Od svega ništa, trener Musa je javio da ćemo ipak u Antalyju, rekao nam je Wagner kojega smo sreli u šetnji sa zemljakom Jefthonom da Sena (3. siječnja 1982., Itabuna, Brazil), koji već 11-12 godina (povremeno) igra u Europi.

Stari prijatelji

Jefthon je 2003. godine počeo igrati za Posušje, gdje je pružao dojmljive igre, što mu je omogućilo proboj na zahtjevno i bogato rusko tržište (Kukan Krasnodar, Amur Blagoveschensk, Spartak Nalchik, Rubin Kazan)... Zatim se igrao za Zagreb, Itubanu i jesenas opet u Inter Zaprešić:

-Jefthon i ja smo stari prijatelji. Došao mi je u posjet iz Zaprešića. On, Renato (Branitelj) i ja zajedno smo čekali i slavili Božić. Bilo je lijepo i ugodno, kaže Wagner. Drugih novosti s Pecare gotovo nema. Još "visi" nastup na turniru u Gabeli, a medijske vijesti o odlasku Dine Kresingera u Cibaliju, očito potječu iz agencije "novinska patka"...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije