Iskusni Brazilac Širokoga Brijega razočaran neuspjehom svoje domovine na SP

Wagner: Scolari loše birao, igra Brazila je staromodna

siroki
Foto: Večernji list
11.07.2014.
u 20:54

Prognozirao kako će Brazil osvojiti naslov prvaka. Zato je njegovo razočaranje nakon 1:7 stradanja protiv Njemačke još veće

Mnogi koji prate Premijer ligu BiH slažu se kako je Wagner Santos Lago najbolji nogometaš u BiH, pravi brazilski čarobnjak, s 18 pogodaka i prvi topnik prošloga prvenstva. Uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, Wagner je prognozirao kako će zemlja iz koje potječe osvojiti šesti naslov svjetskoga prvaka. Zato je njegovo razočaranje nakon katastrofalnog 1:7 stradanja u polufinalu protiv Njemačke još veće:

- Blamaža, jad, tuga i očaj... Ne mogu doći sebi nakon svega, ne mogu ni moji zemljaci. Tko je kriv? U velikoj mjeri izbornik Scolari, koji nije dobro odabrao ni pripremio reprezentaciju, a nogomet koji su Brazilci prezentirali bio je staromodan. Nije Brazil odigrao slabo samo protiv Njemačke, i prethodne igre bile su jako slabe. Ostala je borba za treće mjesto protiv Nizozemske, ali ako Brazil i pobijedi, Brazilci se neće mnogo radovati. Jer, oni su očekivali naslov i samo naslov. Bili su sigurni da će ga osvojiti. Sve sliči finalu 1950. kada je Brazil, također, pred svojim navijačima izgubio 1:2 protiv Urugvaja - kaže Wagner. (mkn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije