pecara

Wagner produljio ugovor za godinu dana

03.06.2016.
u 09:00

Dijelu nogometaša Širokoga Brijega istekao je ugovor, pa su iz kluba najavili kako će se većini njih ponuditi produljenje suradnje. U srijedu je objavljeno da je s napadačem Ivanom Krstanovićem sklopljen dvogodišnji ugovor. Na isto razdoblje potpisali su i vratar Luka Bilobrk, zadnji vezni (i branič) Danijel Kožulj, te Jure Ivanković, koji igra na više mjesta u vezi.

Vratili se u Rijeku

Kapetan i središnji vezni Wagner Lago produljio je ugovor na još godinu dana, kao i lijevi bočni Josip Barišić. S posudbe iz hrvatskog trećeligaša Neretvanca vratio se vezni igrač Stjepan Lončar. Dvojici igrača Rijeke koji su proveli godinu dana na posudbi na Pecari, braniču Jozi Špikiću i ofenzivnom krilnom igraču Goodnesu Ohiremenu Ajayiu posudba je istekla pa su se vratili na Rujevicu. Špikić se po dolasku u Široki ozlijedio i nije igrao ni jednu utakmicu, dok se Ajayi dugo “tražio”, te bljesnuo pri kraju sezone, zabio 5 pogodaka i imao 4 asistencije.Želja je ljudi iz struke da Ajayi ostane na Pecari, ali odluku o tome donijet će trener Rijeke Matjaž Kek. Sportski direktor Dalibor Šilić rekao nam je kako klub s igračima koji bi trebali doći kao pojačanja, ali po starom običaju na Pecare o imenima se šuti dok ne “padne potpis”.

Novčana potpora

Jedan drugi, jako važan potpis “pao” je u srijedu. Naime, NK Široki Brijeg i Elektroprivreda HZ Herceg Bosne potpisali su ugovor o jednogodišnjem sponzorstvu, vrijedan 200 tisuća maraka. Ugovor je u ime Elektroprivrede potpisao direktor Marin Gilja, a u ime NK Široki Brijeg direktor Josip Bevanda.

Obje strane ističu važnost ugovora.Iz Elektroprvivrede poručuju da je ovim činom dan poticaj klubu koji to zaslužuje rezultatima i odgojem mladih.Iz kluba zahvaljuju Elektroprivredi i direktoru Gilji na ukazanom povjerenju i što su prepoznali rad i rezultate NK Široki Brijeg i odlučili se na ovo sponzorstvo. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?