Široki - Travnik

Wagner: Cilj nam je osvojiti sva tri boda za ostanak na vrhu

21.11.2015.
u 06:45

"Požutjeloga" Ćorića mijenjat će sve bolji Karačić, dok će umjesto bolesnoga Pehara, u srednjem redu zaigrati Ivanković

Danas će jesenski nogometni prvak BiH Široki Brijeg utakmicom protiv Travnika na Pecari "načeti" proljetnu sezonu. Bit će to prva od tri utakmice drugog dijela prvenstva koje će se odigrati prije zimske stanke. Nakon Travnika slijedi gostovanje u Vitezu, te posljednja ovogodišnja utakmica protiv Sarajeva, također na Pecari. Možda taj susret odluči tko će proljeće čekati na vrhu, ali o tom potom. Za sada je samo susret protiv Travnika u mislima trenera Slavena Muse i njegovih nogometaša.

Uvjereni u svoj kvalitet

- Uvjeren sam kako je Široki Brijeg znatno bolja momčad nego Travnik. Protivnika dobro poznajem. Od sedam posljednjih utakmica Travničana, nisam ih gledao samo protiv Slobode, a taj su susret svakako odigrali s "trećim sastavom". Uz potpunu koncentraciju i zalaganje svih pojedinca u momčadi, te uz napadačku igru, Široki Brijeg je bolja momčad i favorit. Sve bi to trebao pretočiti u pobjedu i uknjižiti tri nova boda za nastavak niza uspješnih rezultata, kaže Musa:

-Travnik nema što izgubiti i može odigrati opušteno. Ima i nekoliko dobrih pojedinaca kao Smajić, Dudić i Kouadio. Ali, u ovom trenutku mi smo izrazito bolji. Hendikep je što zbog tri žuta kartona neće igrati Dino Ćorić. Na njegovu će mjestu nastupiti Matej Karačić. Ni Mate Pehar nije u konkurenciji – muče ga bolovi u leđima i nije trenirao. Ali, nema problema, na mjestu zadnjega veznog nastupit će Jure Ivanković. U konkurenciji je i Zvonimir Kožulj, koji se nakon ozljede protiv Slobode napokon potpuno uključio u rad...

Ipak, Kožulj vjerojatno još neće "u vatru". Musa je kao jednu od dvojbi naveo i obje krilne pozicije. Za ta dva mjesta u konkurenciji su Baraban, Menalo, Crnov i Ayaji. Novinarima ostaje pretopstaviti prvih jedanaest. Recimo: Soldo, Karačić, Brekalo, Bralić, Marković, Sesar, Ivanković, Menalo, Wagner, Crnov, Krstanović. U konkurenciji su i Bilobrk,Pandža, Kožul, Barišić, Landeka, Kožul, Ćorluka, Kresinger, Buhač.

Nagradna igra

-Široki može i hoće ostati vodeći nakon tri dodatne utakmice jesenas, kaže kapetan Wagner, dodajući kako uvijek treba ići po jedan korak, odnosno "utakmicu po utakmicu":

- Prva je protiv Travnika, želimo pobijediti, kaže Wagner.

Susret počinje u 14 sati. Utakmicu će prenositi klupska tv. Na poluvremenu se priređuje nagradna igra za gledatelje. Uz sve, izvući će se pet ulaznica za susret protiv Sarajeva 6. prosinca. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije