RAZRIJEŠILI GA DUŽNOSTI

Vukojevićeva strana priče: Ogi se oglasio nakon izbacivanja iz stožera

Igor Kralj/Pixsell
09.07.2018.
u 14:24

Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini.

Ognjen Vukojević od danas više nije član Dalićeva stožera na Svjetskom prvenstvu. Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini. 

To je razljutilo Ruse, ali i Fifu koja je pokrenula postupak protiv njih, ali ih je samo opomenula. HNS je bio nešto stroži pa je Vukojevića razriješio dužnosti. 

 

 

"Razumijem i poštujem odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Ne bih želio biti teret reprezentaciji uoči izuzetno važnog polufinalnog susreta Svjetskog prvenstva kada je najpotrebniji mir. U mojim izjavama nije bilo nikakvih političkih konotacija, želio sam samo zahvaliti za podršku prijateljima u Ukrajini i mom klubu, kijevskom Dinamu, koji mi je dopustio sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Međutim, razumijem da se te izjave mogu i drugačije interpretirati", rekao je Vukojević pa dodao: 

Zbog toga mi je žao i ispričavam se ruskoj javnosti ako su doživjeli moje izjave na takav način. Izuzetno sam ponosan na ono što je Hrvatska do sada napravila u Rusiji i dečkima želim puno sreće u preostalim utakmicama. Bit ću njihov najveći navijač do samog kraja!" 

Vukojević je skautirao protivnike Hrvatske, a najupečatljiviji je bio kad je s izbornikom Dalićem slavio pobjede nakon jedanaesteraca.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije