Košarka: Igokea dočekuje MZT

Vrijeme za pobjedu na domaćem parketu

27.11.2016.
u 09:00

Pred košarkašima Igokee su dvije utakmice na domaćem parketu, u kojima izabranici trenera Dragana Bajića žele ostvariti pobjede i tako krenuti prema gornjem dijelu ljestvice.

U prvih deset kola MZT je ostvario samo tri pobjede, a Igokea u pet susreta pred svojom publikom ima samo jednu pobjedu, pa sada želi ipak doći do novih bodova.

Pašajlić uvjeren u pobjedu

- MZT nam dolazi nakon pobjede u Novom Mestu, koja nam je podigla samopouzdanje. Oni su imali loš start, ali nisu naivna ekipa. Imamo malu barijeru pred svojim navijačima, ali mislim da je tome došao kraj i uvjeren sam da ćemo zabilježiti drugu pobjedu na domaćem parketu. Imaju iznimnu bekovsku liniju, a došao im je i novi playmaker Diabate. Dobro su popunjeni na svim pozicijama, što će nas zaista primorati igrati iznad svojih mogućnosti ako želimo pobjedu, rekao je playmaker Igokee Miroslav Pašajlić.

Individualna snaga

Trener Dragan Bajić očekuje težak susret.

- MZT je uložio ogromna sredstva u svoj tim, doveo provjerene strance koji su igrali u ozbiljnim ligama i sad imaju i novog trenera Antu Nazora koji je odličan i koji će sigurno podići igru svog tima na višu razinu.

Iako će Nazor uvesti neke novosti, spremam se na ono što su do sada bile najveće kvalitete MZT-a, a to je individualna snaga njihovih igrača. Imaju dva odlična Amerikanca, tu je Sinovec, Drenovac koji je bio odličan u prošloj sezonu. Centarska linija s Klarkom i Skotom također je vrhunska, Lalić je standardno dobar i sva ta imena jasno govore da nam neće biti lako, rekao je trener aleksandrovačkog kluba. Igokea će i na ovom susretu nastupiti oslabljena jer će američki bek Brandon Fortenberry propustiti dvoboj zbog ozljede. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?