Pecara

Vratiti Metallegheu za 0:1 u Banja Luci

15.04.2017.
u 09:00

Nakon pobjede protiv Željezničara u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH, nogometaši Širokog nisu imali vremena odmarati, jer su u četvrtak ujutro trenirali na Blatu. I u petak su trenirali izjutra. Utakmica protiv Željezničara znatno je iscrpila igrače. Slijedi utakmica protiv Metalleghea večeras na Pecari. Trener Goran Sablić protiv ove je momčadi debitirao na klupi Širokoga 25. veljače u Banja Luci. Podsjetimo, tada je Metalleghe slavio 1:0 (Vidović), pa Sablić sigurno želi rezultatski uzvrat, ali pri tome mora misliti i da održi svježinu igrača, jer u srijedu Široki igra drugu polovicu “utakmice godine” protiv Željezničara na Grbavici:

- Dosta smo se potrošili, pa je Željezničar zadnjih 15 minuta više pritiskao. Trebamo se osvježiti i pripremiti za Grbavicu, rekao je Sablić nakon utakmice, što bi trebalo značiti da će dio igrača protiv Metalleghea odmarati i čuvati za srijedu. Osim toga, Dino Ćorić obnovio je ozljedu mišića, pa večeras nije u konkurenciji za nastup. Nije ni Ivan Sesar zbog ozljede zgloba. Ni Mario Marina još nije zdrav i spreman, ali na raspolaganju je Ivan Baraban, koji je protiv Željezničara odigrao završnih 7 – 8 minuta. Ćorićeva ozljeda znači da će Josip Ćorluka biti jedan od onih koji ni večeras neće odmarati, ali poštedu možda dobiju Bilobrk, Pandža, Zlomislić, Wagner, Krstanović, Pandža, možda još netko... Očekivati je (recimo) ovaj sastav: Soldo, Bralić, Brekalo, Barišić, Ćorluka, Marković, Lončar, Ivanković, Baraban, Čabraja, Menalo (Kožul, Juričić, Repić.). Ako će Širokobriježani igrati u dosta izmijenjenom sastavu, silom prilika i Metalleghe će nastupiti oslabljen, bez trojice standardnih igrača. Zbog tri žuta kartona pravo nastupa nemaju Siniša Dujaković, Vukašin Benović i Antonio Vidović. Susret na Pecari igra se u subotu s početkom u 18 sati (tv Arena sport

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?