NAHVALIO JURIĆA

Vlašić dao prvi intervju nakon potpisa za Torino: "On je sjajan, svi ga u Hrvatskoj poštuju, iz istog smo grada..."

12.08.2022.
u 13:56

Nažalost, Italije neće biti, iako to ona zaslužuje zbog sjajnih igrača. No, katkad je tu potreba i sreća. Hrvatska ima sjajnu reprezentaciju, a njen sam dio već četiri godine. Nadam se pozivu za SP, priča Vlašić (24) 

Naporno radim, treniram i uvijek dajem maksimum na terenu. A znam da je Torino klub u kojem se mora raditi, započeo je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (24) na prvom intervjuu po dolasku u talijanski Torino. Stigao je na posudbu iz redova West Hama, a u novom je klubu zadužio dres s brojem 16.

Trebala mu je promjena kluba jer se opasno približava Svjetsko prvenstvo u Kataru na kojem bi volio nositi hrvatski dres, a kako među 'čekićarima' i Davidom Moyesom vjerojatno ne bi dovoljno igrao, pitanje je kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću. A u Torinu će ga voditi hrvatski strateg Ivan Jurić koji je, kako kaže, bio jedan od razloga zašto se odlučio na dolazak.

- Želio sam igrati u Serie A, a znam da će me voditi sjajan trener. Posložili su se dijelovi slagalice i mislim da sam dobro odlučio. Jurić je sjajan, svi ga poštuju u Hrvatskoj. Iz istog smo grada, to nam je dobra poveznica - rekao je Niksi.

Talijana neće biti na nadolazećem SP-u, ali zato se Vlašić nada da je Torino 'ulaznica za Katar'.

- Nažalost, Italije neće biti, iako to ona zaslužuje zbog sjajnih igrača. No, katkad je tu potreba i sreća. Hrvatska ima sjajnu reprezentaciju, a njen sam dio već četiri godine. Nadam se pozivu za SP, ali o tome ovisi kako ću igrati u Torinu - zaključio je.

A premijeru hrvatski reprezentativac može imati već ovog vikenda kad na otvaranju nove sezone Serie A Torino gostuje kod novog prvoligaša Monze. Njihov je susret na rasporedu u subotu, 13. kolovoza s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?