Nogometni savez BiH

Visoke novčane kazne za Borac, Velež i Zrinjski

pirotehnika
13.04.2016.
u 12:09

Zrinjski je kažnjen s 3.000 KM zbog organizacijskih propusta utakmice s Borcem, kao i uporabe pirotehnike

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izrekla je visoke novčane kazne za Borac, Velež i Zrinjski, zbog propusta u organizaciji utakmica 23., odnosno 24. kola.

Najveća kazna izrečena je Borcu koji će morati u kasu NSBiH da uplati 4.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Sarajeva, isticanja neprimjerenih transparenata i uporabe pirotehničkih sredstava u većoj količini, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Velež je kažnjen s 3.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Slobode i uporabe pirotehničkih sredstava, dok je Zrinjskom izrečena kazna od 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Borca i uporabe veće količine pirotehničkih sredstava, prenosi Fena.

FK Željezničar kažnjen je sa 1.500 KM zbog propusti u organizaciji utakmice protiv Olimpica, isticanje neprimjerenih transparenata i korištenje megafona od navijača, a ista kazna izrečena je i Slobodi zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Mladosti, uporabe pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren te Travniku zbog propusta u organizaciji utakmice 22. kola protiv Borca. Tajnik kluba Smail Hodžić kažnjen je sa 1.000 KM zbog kršenja Pravilnika ponašanja članova nogometne organizacije.

Kazna od 1.000 KM izrečena je Slaviji zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Zrinjskog i uporabe pirotehničkih sredstava, te Sarajevu zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Radnika i uporabe pirotehničkih sredstava.

Kada je riječ o 24. kolu Premijer lige, kršenje pravilnika je zabilježeno na tri utakmice.

Zrinjski je kažnjen s 3.000 KM zbog organizacijskih propusta utakmice s Borcem, kao i uporabe pirotehnike.

Sarajevo je kažnjeno s 1.000 KM zbog propusta u organizaciji i pirotehnike na tribinama tijekom utakmice s Radnikom.

Kažnjena je i Sloboda s 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice s Mladosti, korištenja pirotehnike i ubacivanja tvrdih predmeta u teren s tribina domaćih navijača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?