ČESTITALI MAJSTORU

VIDEO Real Madrid odao priznanje Modriću i obilježio rođendan hrvatskog virtuoza

Luka Modrić
Cebolla/Senis/ ALFAQUI
10.09.2023.
u 09:21

Modrić je postao klupska ikona i zasigurno je jedna od najvećih desetki u povijesti kluba sa Santiago Bernabeua i želi karijeru završiti u bijelom dresu.

Hrvatski nogometni Mozart Luka Modrić jučer je proslavio 38. rođendan, čestitke su stizale za svih strana, a pridružio se naravno i madridski Real. Modrić je postao klupska ikona i zasigurno je jedna od najvećih desetki u povijesti kluba sa Santiago Bernabeua i želi karijeru završiti u bijelom dresu. 

Tri puta se Real oglašavao povodom Modrićevog rođendana, na prvoj objavi Modrić je ogrnut hrvatskom zastavom te drži trofej pobjednika Lige prvaka uz čestitku 'Sretan rođendan', na drugoj objavi napisali su 'Slavljenik', a ispod njega je kompilacija najboljih pogodaka kojih je Modrić zabio za Real.

 

 

I konačno, 'Poput dobrog vina', piše za trećuo objavu na kojem su pobrojani trofeji koje je Modrić osvojio kao igrač kraljevskog kluba, a i tom postu dodan je i video s briljatnim potezima hrvatskog čarobnjaka. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije