SAVRŠENSTVO

VIDEO Otkriveno zašto je Usain Bolt najbrži čovjek na svijetu

Foto: REUTERS/Pixsell
1/2
03.08.2017.
u 13:11

U grafičkom prikazu objašnjen je put od starta do cilja u berlinskoj utrci 2009. godine kada je Usain Bolt postavio novi svjetski rekord na 100 metara...

Višestruki olimpijski pobjednik i svjetski prvak jamajčanski atletičar Usain Bolt završava karijeru na Svjetskom prvenstvu koje u petak počinje u Londonu. 

Najbrži čovjek na svijetu vlasnik je rekorda na 100 (9.58 sekundi, Berlin, 16. kolovoza 2009.) i 200 metara (19.19 sekundi, Berlin, 20. kolovoza 2009.). A koliko je savršenstvo u Boltovom trčanju prikazuje video koji je objavio Eurosport. U grafičkom prikazu objašnjen je put od starta do cilja u berlinskoj utrci 2009. godine kada je Usain Bolt postavio novi svjetski rekord na 100 metara...

- Želim pobijediti u Londonu, želim se oprostiti kao pobjednik. Ispunio sam sve svoje sportske ciljeve i došlo je vrijeme da završim karijeru. Iza mene ostaju odlični rezultati. Nadam se kako su se mnogi zabavljali u mojim utrka. Jer meni je bilo zabavno - istaknuo je Jamajčanin. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije