ŠOKANTAN PRIZOR

VIDEO Nogometaš pogođen nožem u glavu usred utakmice! U kaosu umalo nastradala i sutkinja

Screenshot: X.com
23.04.2024.
u 19:41

Srećom, nož džepne veličine nije bio otvoren, već sklopljen pa vezni igrač Atletica nije dobio oštricom u glavu. Da jest, tko zna što bi se dogodilo

Na svakakve vijesti naišli bismo kada bismo išli istraživati što se događa u Kolumbiji. Živopisna zemlja Južne Amerike upravo zbog toga je hit primjerice, dokumentarnog programa, ali i dramskih serija te igranih filmova, napose onih kriminalističkog žanra. Baš se jedna takva scena dogodila na nogometnoj utakmici, i to najvećoj u zemlji.

Naime, derbi kolumbijske lige igrali su Independiente iz Medellina i Atletico Nacional, a utakmica je inače završila rezultatom 2:2. No, pričalo se gotovo samo o slučaju koji se dogodio kod jednog izvođenja udarca iz kuta.

Igrač Nacionala Pablo Ceppelini spremao se vratiti loptu u igru iz kornera, a onda se u jednom trenutku samo stropoštao na zemlju. Nije pao sam od sebe, već od pogotka omanjim nožem. Srećom, nož džepne veličine nije bio otvoren, već sklopljen pa vezni igrač Atletica nije dobio oštricom u glavu. Da jest, tko zna što bi se dogodilo, ovako je, nasreću, samo zaradio kvrgu i blaže krvarenje. Nož se odbio od njegove glave i pao pored pomoćne sutkinje koja je također skoro nastradala.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije