JAKO EMOTIVAN OPROŠTAJ

VIDEO Navijači se bacali Messiju na automobil dok je odlazio s Camp Noua, orilo se njegovo ime

Meng Dingbo/XINHUA/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.08.2021.
u 19:49

"Pokušao sam biti ponizan i odnositi se s poštovanjem i nadam se da će to ostati od mene kada odem iz kluba", izjavio je Messi na konferenciji za novinare

Lionel Messi je u nedjelju na konferenciji za novinare u suzama potvrdio svoj odlazak iz Barcelone nakon što je klub par dana ranije objavio da si više ne može priuštiti plaćanje Argentinca, a da pritom ne ugrozi vlastitu budućnost.

"Pokušao sam biti ponizan i odnositi se s poštovanjem i nadam se da će to ostati od mene kada odem iz kluba", izjavio je Messi na konferenciji za novinare dok su se stotine navijača, od kojih je većina nosila njegov dres s brojem 10, okupile ispred Barcinog stadiona Camp Nou.

Argentinska nogometna zvijezda je istaknuo da nikada nije "zamišljao" da će morati napustiti Barcelonu u kojoj je proveo više od 20 godina. 

"Nikada nisam zamišljao oproštaj jer je istina da o tome nisam nikada razmišljao. Volio bih to napraviti s navijačima, na terenu", dodao je.

Upravo su navijači potpuno razočarani načinom na koji je Barcelona dala svojoj najvećoj zvijezdi da ode iz kluba. Oni su Messija na odlasku s Nou Campa zaustavljali, zalijetali mu se u automobil u kojemu je bio s obitelji. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije