SKANDAL U DUBAIJU

VIDEO Jedan od najboljih na svijetu potpuno izgubio živce, prijetio da će nauditi sucu?!

Screenshoot
01.03.2024.
u 20:12

U jednom od prijelomnih trenutaka meča Rus se nije mogao sastati sa živcima nakon čega je uslijedila diskvalifikacija

Nevjerojatna je bila završnica polufinalnog meča na ATP turniru u Dubaiju između petog igrača svijeta, Rusa Andreja Rubljova i 23. reketa na svjetskoj rang-listi, Kazahstanca Alexandera Bublika. Nakon 1:1 u setovima igrao se 11. gem trećeg, odlučujućeg seta, a na 40:30 za Bublika, na njegov servis, dogodio se - skandal.

Rubljov je dakle, izgubio poen čime je Bublik došao na 6:5 u trećem setu. Nakon toga počeo se derati na linijskog suca. Naknadno je pak, drugi linijski sudac tvrdio da je psovao i prijetio ovom sucu na kojeg je urlao. 

Rubljov se kunuo glavnoj sutkinji da nije psovao i prijetio sucu, ali to nije uspio dokazati pa su ga organizatori izbacili s turnira. Neki na društvenim mrežama pišu da je Rubljov rekao sucu da će mu nauditi, ali ono što je govorio još uvijek nije službeno "dešifrirano".

EKSCES IZ DUBAIJA POGLEDAJTE OVDJE 

Inače, u drugom je polufinalu francuski predstavnik Ugo Humbert iznenađujuće svladao prvog nositelja i branitelja naslova Danila Medvedeva sa 75, 6-3. Bublik i Humbert tako su i u Dubaiju potvrdili odličnu formu jer su obojica tijekom prošlog mjeseca osvajali turnire, Bublik u Montpellieru, a Humbert u Marseilleu. Za Bublika je to bio četvrti osvojeni turnir u 10. finalu, dok je Humbert pet puta stizao do finala na ATP Touru i svaki je put osvajao naslov.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije