POJAVILA SE FOTKA

VIDEO Je li ovo majka Ronaldovog najstarijeg sina? Kruži vijest da je otkrivena Cristianova tajna

Cristiano Ronaldo
Instagram
14.07.2023.
u 07:25

Nogometaš saudijskog Al Nassra dobio je sina prije 10 godina, ali identitet majke nikada nije objavljen

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo (38) iznenadio je cijeli svijet kad je prije više od 10 godina objavio da je pomoću surogat majke dobio sina Cristina Juniora.

Identitet majke nikad nije otkriven, a legendarni nogometaš uvijek je vješto izbjegavao dati odgovore te tako otkriti istinu.

Međutim, čini se da bi ta tajna mogla konačno biti otkrivena jer je internetom počela kružiti fotografija žene za koju se smatra da je majka Cristiana mlađeg. 

Snimljena je svojedobno s Ronaldom na jahti i navodno je upravo tada došlo do dogovora da mu rodi dijete. Njeno ime je ostalo nepoznanica, ali video s njezinom fotografijom prikupio je više od tri milijuna pregleda na TikToku.

 

@faizarezaii #ronaldo7 #ronaldo #motherhood #fyp #football #irinashayk #georginarodriguez #trophywife #tik_tok #relatable #CapCut #kesfet #footballedit #shocking ♬ Mexican radio - 🤍🤍🤍

 

Isto tako, priča se kako je surogat majka koja je rodila Cristiana Juniora dobila ogromnu novčanu naknadu, a isto tako se šuška kako imaju ugovor o šutnji. 

- S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja - objavio je tada Ronaldo. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije