NABRIJANA ATMOSFERA

VIDEO Ibrahimović i Arnautović skoro su se potukli: Čekam te u Švedskoj. Ovdje su ti prijatelji

Jonathan Moscrop/PRESS ASSOCIATI
14.06.2023.
u 18:02

Isplivala je stara snimka iz 2014. godine kada se dogodio verbalni sukob Šveđanina i Austrijanca balkanskih korijena

Švedska nogometna vrsta 20. lipnja gostuje kod Austrije u četvrtom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Uoči utakmice švedska televizija je objavila video u kojem su se verbalno sukobili Zlatan Ibrahimović i Marko Arnautović, a umalo je to prešlo i u fizički sukob.

Austrijanac Arnautović je davao izjavu, a nakon njega je pred kamere stao Šveđanin Ibrahimović. Prilikom mimoilaženja Ibrahimović je Arnautoviću poručio: 'Čekat ću te u Švedskoj.' Očito se Arnautović nešto gadno zamjerio Zlatanu tijekom utakmice pa je počeo prijetiti austrijskom nogometašu srpskih korijena. 

Nakon toga Arnautović mu je rekao sa 'hajde sad', a Ibra je nastavio s prijetnjama: 'Kod kuće si ovdje, ovdje su ti prijatelji. Pustit ću te.' U pozadini se čuje kako Arnautović izaziva Ibrahimovića i govori mu 'ne smiješ sada'. Ibrahimović je u jednom trenutku krenuo prema njemu, ali onda je odustao kada je vidio da ga novinari čekaju za izjavu.

 

 

Ovo je inače arhivska snimka iz 2014. godine, kada su Austrija i Švedska odigrale 1:1 u prvom kolu kvalifikacija za Euro u Beču.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije