BOLAN KRAJ

VIDEO Hrvatske rukometašice slomile se poslije šokantnog poraza. Nisu mogle suzdržati suze i jecaje

RTL Kockica screenshot
11.12.2023.
u 20:45

Dok su Mađarice skakale i slavile nevjerojatni povratak i pobjedu koja će im vrlo vjerojatno donijeti kartu za kvalifikacijski turnir za OI, hrvatske rukometašice su se rasplakale. Nisu mogle sakriti suze, jecaje i šok nakon što su izgubile već dobivenu utakmicu.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvoboju je posljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Goteborgu izgubila od Mađarske sa 22-23 (11-8) te tako ostala bez izgleda za prolazak u četvrtfinale, ali i mogućnosti nastupa u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Ovom pobjedom Mađarska je stigla na treće mjesto u skupini sa šest bodova, koliko ima i druga Crna Gora, ali Crna Gora je osigurala četvrtfinale zbog pobjede u međusobnom susretu, dok je Hrvatska četvrta s pet bodova. Na vrhu je Švedska s osam bodova, dok su na dnu senegal s tri i Kamerun bez bodova.   

Najefikasnija u reprezentaciji Hrvatske bila je Dejana Milosavljević s osam golova, dok je Katrin Gitta Klujber postigla devet pogodaka za Mađarsku. Dok su Mađarice skakale i slavile nevjerojatni povratak i pobjedu koja će im vrlo vjerojatno donijeti kartu za kvalifikacijski turnir za OI, hrvatske rukometašice su se rasplakale. Nisu mogle sakriti suze, jecaje i šok nakon što su izgubile već dobivenu utakmicu.

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije