VIRALNA SNIMKA

VIDEO Đoković nasamario popularnog influencera. Rekao mu da je 'nova zvijezda Milana'

Novak Đoković
STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
02.11.2023.
u 07:10

Čini se da američki Youtuber, Darren Jason Watkins Jr.(IShowSpeed), koji nerijetko snima uratke vezane za nogomet nije baš najbolje upoznat s licima europskih nogometnih zvijezda

Ovogodišnja svečana dodjela Zlatne lopte bila je itekako zanimljiv događaj. Zapravo je najmanje iznenađenje bio njen dobitnik. Osmu je loptu doma odnio Lionel Messi. Osobito se iskazao svojom ulogom u osvajanju Svjetskog prvenstva 2022. godine, s PSG-om osvojio francusko prvenstvo i oborio rekord za najviše pogodaka postignutih u ligama petice. 

Luka Modrić je neke iznenadio svojim visokim plasmanom na 10. mjesto, što je samo još jedan pokazatelj kvalitete legende Real Madrida, hrvatske reprezentacije i nogometa uopće. Svoje mjesto među najboljima zaslužio je trećim mjestom u Katru, finalom Lige nacija, polufinalom Lige prvaka te osvajanjem Kupa kralja.

Osim nogometaša bile su tamo i druge poznate 'face' iz svijeta sporta, ali i društvenih mreža. Novak Đoković je sudjelovao u ceremoniji tako što je uručio Zlatnu loptu najboljoj nogometašici svijeta prošle sezone, Španjolki Aitani Bonmati. Od 'internet zvijezda', među publikom je bio američki YouTuber, Darren Jason Watkins Jr., poznat pod imenom "IShowSpeed"

Čini se da Amerikanac koji nerijetko snima uratke vezane za nogomet nije baš najbolje upoznat s licima europskih nogometnih zvijezda. Osim što nije prepoznao Joška Gvardiola, najskupljeg braniča u povijesti sporta, doživio je i neobičnu scenu s Novakom Đokovićem. Naime, kada se susreo sa srpskim tenisačem i pitao ga tko je, Đoković mu je odgovorio da je "nova zvijezda AC Milana" te da će uskoro zaigrati. Odgovor je naizgled oduševio potpuno zbunjenog Watkinsa.

Snimku njihovog susreta možete vidjeti OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?