reakcije

Vida i Kramarić: U reprezentaciji nešto ne štima!

07.10.2017.
u 07:17

- Nismo na onoj razini na kojoj igramo u klubovima. Ne znam zašto je to tako. Srce i mozak žele, no noge jednostavno ne žele.

U hrvatskoj reprezentaciji nešto ne štima, slažu se Andrej Kramarić i Domagoj Vida nakon što su vatreni odigrali samo 1:1 s Finskom na Rujevici

- Teško mi je reći nešto posebno. Svima je jasno da smo razočarani. Prije ljeta smo bili u odličnoj situaciji, a sada smo sve prokockali. Sada se moramo boriti za playoff. Teško mi je sada reći zašto je to tako. Svima je jasno da nismo na pravoj razini i da nismo dali što možemo - rekao je Andrej Kramarić za HTV.

- U posljednje tri, četiri utakmice izgleda kao da se borimo sami sa sobom. Nismo na onoj razini na kojoj igramo u klubovima. Ne znam zašto je to tako. Srce i mozak žele, no noge jednostavno ne žele. Nismo na pravoj razini, nismo pokazali što možemo. Moramo se sada skupiti, nema smisla gledati unazad. Svi znamo što nas čeka u Ukrajini i nadam se da će Hrvatska biti kakva je bila. Žao mi je, ali dat ćemo sve od sebe da odemo u Rusiju. 

I Domagoj Vida bio je kritičan.

- Nismo zaslužili danas pobijediti. Ne znam zašto smo se povukli kad smo zabili gol i to nam se obilo o glavu. Teško mi govoriti, vruća je glava. Treba biti pošten i reći da nešto ne štima. Nećemo raditi dramu od ovoga, trebamo se jako dobro zamisliti.

Hrvatski branič je dodao:

- U Ukrajini će biti jako teško, čeka nas puni stadion u Kijevu, no nama je to zadnji vlak. Moramo se pribrati i odigrati mušku utakmicu da bi izborili dodatne kvalifikacije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije