Liga veterana “Centar Auto”

Veterani u Mostaru prvi zaigrali nakon koronakrize

01.06.2020.
u 20:45

Prvo natjecanje koje je nastavljeno u Mostaru nakon pandemije koronavirusa bilo je Liga veterana “Centar Auto”. Natjecanje koje organizira HUSR Vjekoslav Arapović ponovno se igralo proteklog vikenda.

Nakon razigravanja momčadi Žita i Stoca plasirali su se u polufinale koji je na rasporedu u subotu. Momčadi Restoran Karting/Centar Auto te Autoplazza su kao vodeće momčadi na ljestvici osigurale izravan plasman u polufinale. U subotu će tako snage odmjeriti Restoran Karting/Centar Auto i Žito (subota 18 sati), dok će u drugom polufinalu igrati Autoplazza i Stolac (19 sati).

Finale ovog veteranskog natjecanja bit će upriličeno samo dan kasnije - u nedjelju. Istog dana upriličit će se i prigodna dodjela nagrada najboljim momčadima i pojedincima.

Inače, utakmice doigravanja za polufinale bile su uistinu uzbudljive. Auto škola Rotor je s 2:0 (strijelci Marinović i Musa) vodila protiv Žita, ali su njihovi protivnici na krilima trostrukog strijelca Nikšića uspjeli preokrenuti situaciju u svoju korist. Za Žito je još jedan pogodak zabio Šunjić te je taj susret završen pobjedom Žita (4:2).

U drugom susretu doigravanja za polufinale odigrala se još jedna neizvjesna utakmica. Katarina je vodila, dok Stolac nije posustajao. Nakon regularnog vremena semafor je pokazao 2:2. Pristupilo se izvođenju šesteraca prilikom čega je momčad Stoca imala nešto više sreće i umijeća te je izborila prolaz dalje.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije