Liga 12

Veliko priznanje za trenera Pandžu

12.12.2015.
u 07:00

Ovoga vikenda započinje drugi dio Lige 12 prvenstva košarkaša BiH. Novo kolo domaćeg prvenstva donosi nove zanimljive susrete Trener Kaknja danas će svoju momčad predvoditi u gostima kod Zrinjskog

Drugi dio Lige 12 prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine započinje ovoga vikenda. Spars iz Sarajeva, koji dijeli prvo mjesto s Mladosti iz Mrkonjić Grada, ugošćuje Građanski Bobar iz Bijeljine. Umjesto dosadašnjeg trenera Seada Balića, koji je iz obiteljskih razloga podnio ostavku, trenersku klupu Sarajlija preuzeo je trener Mensur Bajramović. Proteklih godina Bajramović je radio u Siriji i Kuvajtu, nekada je bio trener Bosne, a u dva navrata vodio je reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Visoke ambicije

S njim Spars ističe visoke ambicije u Ligi 12 i u večerašnjem susretu protiv Građanskog apsolutni su favoriti.

Drugoplasirana momčad Mladosti odlazi u Bijeljinu kod Radnika koji je u proteklom kolu pobijedio Slobodu i upisao prvu prvenstvenu pobjedu. Radniku bi pobjeda mnogo značila u borbi za bijeg s posljednjeg mjesta, a Mrkonjićane bi još više približila mjestu koje donosi drugi dio natjecanja za prvaka Bosne i Hercegovine. Široki odlazi u goste kod Varde koja je u prošlom kolu doživjela poraz na svom parketu od Građanskog. Trener Širokobriježana Damir Vujanović nada se kako njegovi igrači ne mogu imati loš dan kao u proteklom kolu kada su visoko poraženi u Trebinju. U Mostaru će se sastati debitanti u prvenstvu Bosne i Herecgovine Student i Bošnjak.

Zanimljiv susret u Mostaru

Mostarci se nadaju pobjedi koja bi im donijela i izvjesnu nadu za njihov veliki cilj - natjecanje u drugom dijelu prvenstva BiH. Zrinjski čeka odličnu momčad košarkaša Kaknja predvođenu mladim trenerom Josipom Pandžom koji je inače ovih dana dobio i nagradu Olimpijskog odbora za najuspješnijeg trenera u Bosni i Hercegovini. Zrinjski će, ako želi novu prvenstvenu pobjedu, morati biti maksimalno motiviran, a u slučaju poraza značajno bi se udaljio od plasmana među pet najboljih momčadi koje bi igrale zajedno s Igokeeom Ligu za prvaka BiH. Parovi 12. kola (subota, 12. prosinca), Spars – Građanski 17, BN Basket – Mladost 19, Varda HE – Široki 19.30, Zrinjski – Kakanj 19.30, Student – Bošnjak 13. prosinca u 19 sati, Leotar Swisslion – Sloboda 13. prosinca u 20.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?