Borilački sport

Veliki uspjesi karataša Neretve

09.12.2015.
u 07:00

Proteklog vikenda u Mostaru se održalo 22. državno prvenstvo za seniore na kojem je nastupila ekipa SKK Neretva i zabilježila izvrsne rezultate. Državne prvakinje postale su Delfina Tadić i Ivona Ćavar, srebrni su bili Veselko Brkić i Marija Sušac, dok su brončanu medalju osvojili Iva Klepić i Goran Hrkać.

Ovim rezultatima ekipa SKK Neretva zauzela je visoko drugo mjesto u ukupnom poretku. Osvajači medalja ovim rezultatima potvrdili su svoj nastup na Prvenstvu Balkana koje se u veljači održava u Istanbulu. Također, ekipa Neretve nastupila je na ekipnom državnom prvenstvu koje se održalo u Sarajevu. Muška ekipa u sastavu Pero Vučić, Ivan Klepić, Damir Zadro, Mateo Ćavar, Veselko Brkić i Goran Hrkać zauzela je treće mjesto, dok je ženska ekipa u kojoj su nastupile Iva Klepić, Ivona Ćavar i Delfina Tadić zauzela drugo mjesto.

- Ovog vikenda mlađa ekipa SKK Neretva nastupa na Prvenstvu Balkana koje se održava u Dubrovniku. Svim natjecateljima želimo puno uspjeha i sportske sreće - kazali su iz mostarskog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?