karate

Veliki uspjeh na prvenstvu BiH za karataše Neretve

16.09.2015.
u 06:15

Na državnom prvenstvu nastupalo je 15 natjecatelja iz Sveučilišnog karate kluba Neretva koji su osvojili 10 zlatnih i jednu brončanu medalju.

Prvog dana nastupali su juniori i juniorke od kojih su zlatne medalje osvojili Katarina Sušac, Matea Noah Medić i Marin Brkić. Drugog dana nastupali su kadeti i mlađi seniori te je također zabilježen veliki uspjeh. Osvojeno je 7 zlatnih medalja i jedna brončana. Zlatne medalje osvojili su Veselko Brkić, Ivona Ćavar, Delfina Tadić, Luka Bonca, Iris Ćoric, Goran Hrkać i Katarina Sušac, dok je brončanu medalju osvojila Stela Brkić.

S ovim rezultatima Sveučilišni karate klub Neretva Mostar zauzeo je 1. mjesto u ukupnom poretku na 22. državnom prvenstvu.

- Prvaci države su osigurali nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Indoneziji u studenom ove godine. Zahvaljujemo trenerima Karate kluba Neretva i svim članovima kluba bez kojih ne bi bilo moguće ostvariti ovaj povijesni rezultat za klub, kazali su nam iz ovog uspješnog mostarskog kluba. (md)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije