dogovorili se

Veliki preokret u Maksimiru; Ante Ćorić: Ostajem u Dinamu

Ante Ćorić
05.01.2016.
u 19:03

Gotovo je, ostajem u Dinamu, rekao je za Goal mladi Ante Ćorić (18) prilično sretnim glasom, pa nastavio:

- Evo, danas smo se sastali, otvoreno razgovarali. I sve se dogovorili. Ljudi iz kluba obećali su mi bolji tretman, to je sve što sam tražio. Sada znam da ću ovdje igrati, postati važan igrač. Meni je najvažnije da će u budućnosti sve biti korektno. A ja ću i dalje maksimalno izvršavati svoje obveze prema klubu.

Iako su se posljednjih tjedana prilično ozbiljno spominjale opcije odlaska u Manchester City i Porto, a u Zagreb su došli čak i predstavnici velikog Real Madrida, Ante Ćorić na današnjem je sastanku ipak prelomio. Ostaje u Dinamu do daljnjega. Na jednoj strani stola u Maksimiru su bili Zoran Mamić, Tomislav Svetina, Igor Cvitanović i Damir Krznar, a na drugoj Ante i Andy Bara.

Samim dogovorom sve što se događalo u posljednje vrijeme je zaboravljeno, sve grube riječi oproštene i mladi Dinamovac ostaje u najdražem dresu.

- Presretan sam ovakvim raspletom. Riješili smo sve nesporazume - dodao je Ćorić za Goal.

Ante je ugovorom za Dinamo vezan do 2020. godine, a sada se mirno može posvetiti i nogometu te izboriti standardno mjesto u prvih 11 Zorana Mamića. Na taj način na dobitku mogu biti i Dinamo, i Ante, ali i reprezentacija jednog dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije