odlično ozračje

Velika Aston Villa u Mostaru, na ulicama pjesma vjernih Ultrasa

14.12.2023.
u 20:47

Kapetan Aston Ville John McGinn svakako je osvojio srca najmlađih navijača. Zastao je kako bi se fotografirao s najmlađim navijačima i dijelio autograme.

Stigao je veliki nogometni dan za Mostar i sve navijače HŠK Zrinjski. U grad na Neretvi u srijedu je stigla velika Aston Villa. Nogometaši engleskog kluba stigli su, u maniri velikih natjecanja iz Lige petice, službenim autobusom u hotel Mepas, gdje su bili odsjeli sve do jučerašnjeg susreta protiv mostarskog Zrinjskog u dugoočekivanoj utakmici 6. kola Konferencijske lige.

Kapetan Aston Ville John McGinn svakako je osvojio srca najmlađih navijača. Zastao je kako bi se fotografirao s najmlađim navijačima i dijelio autograme.

Što se tiče samih navijača, društvene mreže preplavljene su fenomenalnim fotografijama koje prikazuju njihovu predanost klubu. Fotografije se ne ograničavaju samo na tribine stadiona; navijači su uhvaćeni kako poziraju u krugu stadiona, što svjedoči o živopisnom ozračju i strastvenoj podršci koju pružaju svojoj momčadi. Osim što su sudjelovali u emotivnom doživljaju na stadionu, navijači su pronašli okrepu od dugog puta u ugostiteljskim objektima Mostara. Mnogi su dali izjave i lokalnim medijima u kojima najboljim riječima opisuju ozračje i sve što su mogli vidjeti u Mostaru.

Nisu ostali dužni ni Ultrasi, vjerni navijači mostarskih Plemića koji ih prate na svim njihovim nastupima, kako domaćim tako posebice onim europskim. Zimska mostarska noć odzvanjala je navijačkim pjesmama i hukom navijača s tribina stadiona na Bijelom brijegu. U okićenom gradu rijeke navijača u bijelom razmiljele su se kroz mostarske ulice kako bi svojim miljenicima izrazile potporu u posljednjoj utakmici grupne faze Konferencijske lige, ujedno i posljednjoj europskoj ove sezone za Plemiće. •

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?