mostar

Večeras utakmice četvrtfinala, momčadi se ozbiljno pojačavaju

Reporter
21.08.2017.
u 10:59

Nastavljaju se igrati dobre utakmice na Velikom ljetnom turniru grada Mostara. U subotu je završeno 2. kolo natjecanja, a od večeras će se igrati četvrtfinale, dok je polufinale planirano za sutra. Finale ovog malonogometnoga turnira planirano je u srijedu. 

Večeras će snage odmjeriti: 19:30h Caffe Pink Karlovačko - HP Investing, 20:30h Grill Jedanaest - Polog, 21:30h Masline Mette - Kruševo, 22:30h Caffe Gaga / Caffe Pavo - Teretni Autoprevoz / MZ Balinovacc. Utakmice počinju od 19.30 iza 10. OŠ. Očekuje se kako će se gotovo sve momčadi večeras na terenu pojaviti s po nekoliko pojačanja. Inače, u subotu su se odigrale dvije zanimljive utakmice seniorskoga programa.

HP Investing je sa 7:4 pobijedio momčad “Moja mater te traži”. Dok nije pao prvi gol za HP Investing, susret je bio izjednačen. Nakon toga HP Investing je pokazao više, igrao je i pod kočnicom jer je istu večer nakon te utakmice ta momčad igrala finale malonogometnoga turnira na Gubavici. Pitanje je u kojoj će se mjeri igrači ove momčadi do danas uspjeti oporaviti pred utakmicu četvrtfinala.

Grill Jedanaest je s 5:3 bio bolji od KN Ultras. Uz dva seniorska susreta, igrao se i susret četvrtfinala juniorskog turnira u kojemu je sastav Rodoča s 5:2 pobijedio momčad Autoškole Tiša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?