Smijenjen uoči utakmice sa Željezničarom

Valentin Plavčić više nije trener Viteza

valentin plavčić
05.08.2015.
u 17:13

Plavčiću su presudili loši nastupi i porazi protiv Radnika (1:0) u Bijeljini, te protiv Širokog (5:1), također u gostima.

Od srijede ujutro Valentin Plavčić više nije trener nogometaša Viteza. Tu odluku je rukovodstvo jutros priopćio igračima, koje je Plavčić još jučer vodio na prijateljskoj utakmici protiv Novog Travnika.

Plavčiću su presudili loši nastupi i porazi protiv Radnika (1:0) u Bijeljini, te protiv Širokog (5:1), također u gostima. No, treba reći da je momčad Viteza, po imenima i rejtingu novih igrača, znatno ojačana, i u pripremnom razdoblju igrala vrlo slabo što nije bilo ohrabrujuće pred početak prvenstva, a što se, na žalost, igrama i rezultatima i obistinilo.

U pripremi za nedjeljni susret sa Željezničarom, Vitez je u utorak večer na Gradskom stadionu ugostio novog federalnog prvoligaša, Novi Travnik.

Utakmica je završena rezultatom 3:3 što je, svakako, poražavajući rezultat za viteškog premijerligaša. Istina, dok je na terenu (prvo poluvrijeme) bila, uvjetno rečeno, prva postava (Živković, Livančić, Jevtić, Alić, Sadiković, Jurić, Barišić, Đurić, Vidović, Smriko, Grebenar), Vitez je vodio s 2:0, pogocima Vidovića i Grebenara. 

U nastavku je trener Plavčić znatno izmijenio sastav. Jedan broj igrača promijenili su i Novotravničani koji su u tom dijelu susreta bili bolji, stvorili su više prilika i postigli su tri pogotka (Gabrić 2 i Rezdaušek iz jedanaesterca), vodili su 3:2, a obraz Vitežana spasio je Šantić preciznim šutom iz slobodnog udarca s 25 metara, za mršavih 3:3.

"Uvjeren sam kako ćete pobijediti Željezničara i na kraju ostvariti zacrtani cilj – ostanak u Premijer ligi. Vi za to imate i snage i znanja," kazao je igračima Plavčić na jutrošnjem oproštaju od svoje bivše momčadi.

Do izbora novog trenera što bi trebalo biti riješeno do kraja ovoga tjedna, momčad će voditi treneri kadeta i juniora, Robert Perković i Ivica Bonić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije