DRUGI TAKAV INCIDENT

UZNEMIRUJUĆ VIDEO Nogometaša usred utakmice na trenu ubio grom

lopta
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
12.02.2024.
u 19:39

Nakon incidenta, Indonezijska agencija za meteorologiju, klimatologiju i geofiziku provela je analizu koja je pokazala da se oblak iz kojeg do munja došla, nalazio tek 300 metara iznad stadiona u trenutku udara

Tijekom subotnje prijateljske utakmice između indonezijskih klubova Subanga and Bandunga, 35-godišnjeg nogometaša Septaina Raharju pogodila je munja, nakon čega je preminuo. Incident se dogodio na stadionu Siliwangi u Bandungu na otoku Javi.

Prema izvještavanju lokalnih medija, neposredno nakon incidenta je i dalje disao te je brzo odvezen u lokalnu bolnicu, no preminuo je uslijed teških opeklina. Snimka incidenta se brzo proširila društvenim mrežama, a možete je pogledati OVDJE.

Nakon incidenta, Indonezijska agencija za meteorologiju, klimatologiju i geofiziku provela je analizu koja je pokazala da se oblak iz kojeg do munja došla, nalazio tek 300 metara iznad stadiona u trenutku udara. Ovaj incident je drugi ovakve prirode u posljednjih 12 mjeseci.

Munja je pogodila mladog nogometaša u Bojonegoru tijekom tamošnjeg kup natjecanja za uzraste mlađe od 13 godina u 2023. godini. Doživio je srčani zastoji i hitno je prevezen u bolnicu. Uspješno je oživljen i nakon 20 minuta došao je ka svijesti.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije