Davor Mladina

Uz pomoć navijača možemo opravdati ulogu favorita i doći do tri boda

Davor Mladina
16.08.2015.
u 14:57

Drugi od tri uzastopna derbija Široki Brijeg večeras (20 sati) igra pred svojim gledateljima na Pecari protiv Željezničara. Derbi iz prošloga kola protiv Sarajeva u gostima neće ostati u lijepoj uspomeni igračima i pristašama Širokobriježana.

"Protiv Željezničara moramo biti na pravoj razini, a bit ćemo ako pružimo maksimum u igri i zalaganju. Uz pomoć navijača, u jednoj zahtjevnoj i kvalitetnoj utakmici možemo opravdati ulogu favorita i doći do tri boda", rekao je trener Širokobriježana Davor Mladina, koji će imati širi izbor kandidata za nastup nego protiv Sarajeva. Jer, Kresinger je izdržao dvije trećine prijateljske utakmice protiv Čapljine, dok je Baraban odigrao svih 90 minuta:

"Ipak su oni povratnici nakon duge stanke, ali vidjet ćemo... Čitav smo tjedan radili na uklanjanju pogrešaka viđenih protiv Sarajeva", kazao je Mladina. 

Protiv Čapljine (3:0) pojedinci su se nametnuli za nastup, no koji su to Mladina nije rekao. 

"Šteta što Ajayi još nema sređene papire...", naglasio je.

Nigerijac je stvarno bio dobar, rastrčan i raspoložen, jednako na desnom i lijevom krilu, te prekrasnim pogotkom. No, Ayayi bi mogao zaigrati tek u trećem uzastopnom derbiju, onom u 5. kolu protiv zahuktalog Zrinjskog u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije