Izgubili od Zrinjskog

Uščuplić: Igrali smo protiv izuzetno kvalitetne ekipe

Dženan Uščuplić
15.08.2015.
u 08:22

Mislim da smo igrali protiv izuzetno kvalitetne ekipe, bili smo u nekom egalu, možda smo čak bili i bolja ekipa, kaže trener Sarajeva

Dženan Uščuplić, trener Sarajeva, nije bio sretan nakon poraza od Zrinjskog na Koševu, gdje su Mostarci, golom Radulovića iz 82. minute, slavili 1:0.

"Mislim da smo igrali protiv izuzetno kvalitetne ekipe, bili smo u nekom egalu, možda smo čak bili i bolja ekipa. Ovo su kvalitetni igrači i to sam uvijek govorio i ne želim da poslije jedne utakmice mijenjam svoje mišljenje. Bojan Puzigaća je znao pružati i bolje partije, iako po meni ne izgleda to toliko loše koliko su ga navijači uzeli na zub", rekao je Uščuplić. 

"Mislim da smo u sredini dominirali, imali smo veći posjed lopte, bili smo agresivni u trenutku kada izgubimo loptu, primili smo pogodak kada nismo smjeli i na kraju krajeva izgubimo utakmicu, igrali smo dobro protiv kvalitetne ekipe u sredini terena. Sigurno je da me brinu porazi, ali ja neću mijenjati mišljenje jer ono što ja tražim momci uvijek ispoštuju, maloprije sam rekao da smo dominirali i iz jedne kontre primimo pogodak i izgubimo utakmicu", kazao je trener bordo tima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije