tenis

Upitan nastup Džumhura na Australian Openu

 Damir Džumhur
11.01.2018.
u 08:30

Bh. tenisač Damir Džumhur predao je meč osmine finala ATP turnira u Sydneyju svom protivniku Alexu de Minauru zbog ozljede kod rezultata 3:6, 0:3, a kako smo doznali, radi se o ozljedi zadnje lože, koja je bh. tenisača mučila još na otvaranju turnira u Sydneyju. Ova ozljeda napravila je već puno problema Džumhuru, a moguće su još njezine nove i teže posljedice.

Ozljeda

Podsjetimo, Džumhur je nakon 1. kola turnira odigrao i meč parova u kojem je također prošao dalje, ali to je uzelo svoj danak pa je morao predati ovaj meč Australcu.

To i ne bi bio preveliki problem da ozljeda nije ozbiljnija, što znači da je Džumhuru upitan nastup na Australian Openu, gdje bi trebao biti, prvi put u svojoj karijeri, nositelj na jednom Grand Slamu.

Pregled

- Damir je u meču protiv De Minaura obnovio ozljedu zadnje lože koja ga je mučila i na otvaranju spomenutog turnira. Težina ozljede će biti poznata sutra nakon dodatnih pretraga koje će naš tenisač obaviti u Melbourneu, nakon čega će biti jasnija slika kada je riječ o nastupu na Australian Openu, objavljeno je na Džumhurovoj službenoj stranici na Facebooku.

Kao što je i očekivano, meč parova je Damir Džumhur također predao zbog spomenute ozljede, a tek danas u večernjim satima, nakon pregleda u Melbourneu, znat će se hoće li bh. tenisač uopće nastupiti na Australian Openu i koliko je zapravo teška njegova ozljeda lože.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije