gospodarski potez rakitića

Umjesto da puca penal, loptu je predao Mascheranu koji nije zabio 7 godina!

27.04.2017.
u 07:32

Lakši pucački trening imala je sinoć Barcelona. Protivnike su im simulirali dečki iz Osasune. Završilo je na kraju 7:1 za Katalonce. Ne treba posebno naglašavati da je opet briljirao Messi s dva pogotka. Po dva pogotka također su zabili Francisco Alcacer i Andre Gomes.
Asistenciju je upisao i naš Ivan Rakitić. Bilo je to u 30. minuti kada je s desne strane centrirao Gomesu. Rakitić je također pobrao ovacije prepunog Nou Campa zbog još jedne geste. On je, naime, u 67. minuti trebao izvesti jedanaesterac. No, s tribina su navijači prozvali Mascherana. Naš je reprezentativac uzeo loptu i jednostavno je predao svom suigraču u ruke.

Argentinac je tada izveo jedanaesterac i postigao svoj prvi prvenstveni pogodak za Barcelonu u 194. utakmici! Bio je to 500. pogodak Barcelone u eri Luisa Enriquea.
 

Španjolci kalkuliraju da će se o prvaku Primere odlučivati u zadnjem kolu. Tada madridski Real igra protiv Malage u gostima. Španjolski novinari jučer su upitali Luisa Enriquea očekuje li pomoć Malage? - Da moja baka ima kotače, bila bi bicikl - uzvratio je Barcin trener.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 78 bodova koliko ima i Real Madrid. Barca ima bolju razliku pogodaka, ali Real ima utakmicu manje.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije