23. rođendan

Ultrasi mogu biti ogledni primjer kako se bodre igrači svoga kluba

BiH,23.09.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Kup utakmica   Zrinjski -Sarajevo 1-1  penali pobjeda Sarajeva Photo:Stojan Lasic
15.04.2017.
u 08:00

Subotnju utakmicu Zrinjskog i Radnika obilježit će jedan vrijedan jubilej. Popularni Ultrasi slave svoj 23. rođendan. Ultrasi su utemeljeni 1994. , a brzo su došli u vrh bh. navijačke scene. Istočna tribina stadiona Zrinjskog dugi je niz godina suprotnost često rezerviranom zapadu, zapadu koji je ove sezone ipak živnuo na utakmici sa Željom. Ultrasi mogu biti ogledni primjer kako se bodri svoj klub. Plemićima onda u subotu od 16 sati neće trebati većeg motiva od njihovog rođendana kako bi protiv Radnika pružili dobru igru i ostvarili pobjedu.

- Radnik je manje atraktivan, ali jednako kvalitetan i opasan, kao što su to Sarajevo i Željezničar. Bijeljinci imaju jednu kvalitetnu ekipu koja je motorički dosta aktivna. Igraju nogomet koji može iznenaditi svakog protivnika, također imaju dobru kontru. Pogledao sam par posljednjih utakmica Radnika, i vidio način kako igraju, i sigurno nam neće biti nimalo lagana utakmica - kazao je trener plemića Blaž Baka Slišković.

Zbog tri žuta kartona protiv Radnika neće nastupiti Stojkić, Jakovljević, Barić i Mešanović, a zbog ozljede u kadru nisu Graovac i Blaić, pod znakom pitanje je nastup Todorovića.

- Ne treba ništa govoriti o tome što i kako će biti teško, jer nemamo 4-5 igrača koji su do ovog trenutka bili “standardni”, ali mi imamo 22 podjednako kvalitetna igrača. Neke igrače koji mogu igrati na par pozicija tako da ćemo kombinirati jedan sastav za koji smatramo da može odigrati kvalitetno. Vjerujem da ćemo mi diktirati tempo i igru. Očekujem prije svega tešku utakmicu, ali s obzirom da igramo kući i bodovi su nam neophodni u ovom trenutku kako bi ostali u trci za prvo mjesto - dodao je Slišković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije