POSUŠJE 2. otvoreno TKD prvenstvo FBiH

Ukupni prvaci Poskok, Marjan i Imotski

27.04.2016.
u 09:00

U posuškoj sportskoj dvorani završen je 2. otvoreno taekwondo prvenstvo Federacije BiH 2016. godine. Nastupilo je 30 klubova s čak 415 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske pa je ovo prvenstvo bilo i međunarodnog karaktera. Prvenstvo je službeno otvorio načelnik posuške općine Branko Bago, a nakon otvaranja krenule su zanimljive sportske borbe.

Ukupni pobjednici

Ukupni pobjednici su: 1.Poskok (Posušje),2. Marjan (Split) 3.Imotski. Najuspješniji borci su: senior – Antonio Jažo (Poskok, Posušje),

seniorka – Stela Kavelj (Imotski), junior – Dominik Šarić (Plovanija, Zadar), juniorka – Mihaela Senjak (Poskok, Posušje), kadet – Ahmed Dedić (Crni labudovi, Visoko), kadetkinje – Ružica Crnogorac (Poskok, Posušje), mlađi kadet – Marin Seršić (ST-kwan – Split), mlađa kadetkinja – Ema Periša (Magone, Livno), vrtićanac – Ante Bekavac (Imotski), vrtićanka – Nika Rezo (Poskok, Posušje).

Ukupni poredak: 1.Poskok , 2. Magone (Livno) 3. St-KWan (Split).

Trener Poskoka Petar Boban je ovako ocijenio otvoreno prvenstvo Federacije BiH u Posušju:

Zahtjevan projekt

- Ovo je za nas bio do sada i najteži zadatak u čijoj je organizaciji sudjelovao gotovo cijeli klub Poskok, uključujući i veliki broj roditelja koji su na različite načine pomogli. Također je sudjelovao i veliki broj sponzora bez kojih bi bilo nemoguće realizirati ovako zahtjevan projekt, kao i bez medija koji nas uistinu jako dobro prate. Ponosan sam što sam na čelu ovakvog kolektiva u kojem vlada obiteljska atmosfera, u kojoj se svaki pojedinac može na neki način ostvariti. Na ovom prvenstvu rezultat je, ipak, bio u drugom planu zbog organizacije u koju smo svi utrošili jako puno energije, ali ni on nije izostao te smo postali ekipni prvaci na ovom prvenstvu. Zahvaljujem se svim sudionicima kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog sportskog 
događaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije