povratak na Maksimir

Ugledni stručnjak potvrdio da je Dinamo doveo veliko pojačanje

Marko Rog
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.02.2024.
u 09:17

Talijanski insajder Nicolo Schira potvrdio je kako se bivši hrvatski reprezentativac Marko Rog vraća na Maksimir. Dinamo će ga dovesti iz Cagliari na jednogodišnju posudbu, dakle 12 mjeseci, zasada nije poznato hoće li Dinamo imati pravo otkupa ugovora, kakva je česta praksa kod klubova iz Serie A.

Rog ima ogromnih problema s ozljedama. U zadnje četiri godine je zbog puknuća križnih ligamenata koljena propustio čak 105 utakmica. Posljednju utakmicu odigrao je još 30. svibnja prošle godine. Njegov povratak na teren očekuje se krajem ožujka, a prema Schirinim informacijama trebao je odraditi liječnički pregled te potpisati posudbu.

Rog je karijeru započeo u Varaždinu, a potom je igrao za RNK Split. Zagrebački Dinamo ga je doveo 2015. za 5 milijuna eura, čime je postao najskuplji igrač u povijesti HNL-a. U hrvatskom prvaku upisao je 62 službena nastupa, 11 pogodaka i šest asistencija te osvojio jednu titulu prvaka HNL-a i jedan Kup, da bi potom otišao u Napoli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije