superzvijezda u Goraždu

U trgovini se samo pojavio Nikola Jokić: Radnica ga nije prepoznala

Screenshoot
07.07.2023.
u 07:13

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Nikola Jokić boravio je u Bosni i Hercegovini. Najvjerojatnije je samo prolazio kroz Goražde, a prije nego što je nastavio putem Jokić je svratio s društvom u market gdje su kupili pivo.

Posebno je zanimljivo da trgovačica nije prepoznala superzvijezdu, koji se prije okupljanja reprezentacija odmara. 

Nakon impresivne sezone u kojoj je oborio veliki broj rekorda, on je odmor započeo u rodnom Somboru, a kasnije je uočen na brojnim mjestima, a najčešće je to bilo na utrkama konja, piše Avaz

 

 

- Nisam bio tu, ali me nazvao jedan radnik, pošto ga radnice nisu prepoznale. On je došao s dva prijatelja i uzeo je pivo i sok. Jedna od radnica je prokomentirala: "Kako si visok, ti si trebao biti košarkaš". Oni su izašli vani i jedan od radnika ga je pogledao, pa nije vjerovao da je to on, pa je onda drugi put prošao pored njega i uvjerio se da je stvarno Nikola Jokić bio u našoj trgovini - kazao je Dino Zorlak, vlasnik Dino Marketa u Goraždu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije