Daniel Ricciardo:

U svim utrkama pokazali smo snagu, osjećam potencijal iz 2014.

Daniel Ricciardo
23.04.2016.
u 16:58

Daniel Ricciardo kaže kako osjeća da je njegov Red Bull u formi u kojoj bi mogao ponoviti 2014. godinu u kojoj su četverostruki svjetski konstruktorski prvaci posljednji put uzeli pobjedu, piše Gp1.hr.

Red Bull se od zamjene V8 motora s turbo V6 pogonskim jedinicama pomalo muči. Nova era je prekinula četverogodišnji niz dvostrukih naslova za austrijsku momčad, ali ipak iste godine su uspjeli tri puta slaviti.

Iako su slavili tri puta, bila je to teška godina za momčad iz Milton Keynesa. Iduća godina, popraćena lošom pouzdanošću, se pokazala još gorom kada Australac i Daniil Kvjat nisu uspjeli pobijediti niti jednom.

Međutim, ove godine se vide ohrabrujući znaci za Red Bull koji sada koristi Renaultove motore sa znakom TAG Heuera.

“Obećavajuće je, to je sigurno. Prošle su tri utrke, a mi smo svakog vikenda pokazali snagu. To je snaga za koju nismo smatrali da ćemo je imati u ovom dijelu godine. Isti je osjećaj kao 2014. kada smo imali potencijal,” rekao je Ricciardo za Sky Sports F1.

Ricciardo je u sve tri dosadašnje utrke sezone završio kao četvrti, što mu je omogućilo da se probije na treće mjesto u ukupnom poretku vozača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije