HŠK Zrinjski

U subotu protiv Metalleghea za “pole position”

13.03.2017.
u 09:00

Mostarski Zrinjski uspješno je svladao pretposljednju prepreku u prvom dijelu prvenstva u nogometnoj Premijer ligi BiH - momčad Mladosti. Bio je dovoljan jedan majstorski potez Petraka, koji se dogodio u 11. minuti utakmice, da bi Mostarci iz Doboja kod Kaknja išli “kući pjevajući”.

Još Metalleghe

U 22. kolu Zrinjski će u Mostaru dočekati Metalleghe i sve osim pobjede plemića bilo bi iznenađenje. Nakon 22. kola slijede Liga za prvaka i Liga za ostanak. Ako pobjede kraljeve, neovisno o ostalim rezultatima, plemići u Ligi za prvaka kreću s prve pozicije. Jedan od najboljih nogometaša kluba iz Mostara Ognjen Todorović na početku proljetnoga dijela sezone igra u dobroj formi. Napadač Zrinjskog zapažen je bio i na subotnjem susretu gdje je Zrinjski uspio ostvariti pobjedu i popraviti raspoloženje nakon poraza (2:0) od Širokog Brijega u Mostaru, u sklopu natjecanja u Kupu BiH.

Vraćeno samopouzdanje

- Pobjeda i nova tri boda su najvažniji. Važno je također da smo ovom pobjedom vratili samopouzdanje. Vidjelo se htijenje kod svih igrača, borili smo se i ostvarili zasluženu pobjedu, izjavio je Todorović. Uvjeren je da Zrinjski, bez obzira na poraz u prvom susretu četvrtfinala, može proći u polufinale Kupa BiH. -Nadamo se plasmanu u polufinale. Igramo dobro, srijeda je bila loš dan i uvjeren sam da uz pomoć navijača kojih će sigurno biti veliki broj možemo eliminirati Široki Brijeg koji je u Mostaru odigrao odlično. Imamo širok kadar, u dobroj smo formi i idemo dalje na svim frontama, dodao je Todorović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije