Sutra ‘Plava noć’

U petak protiv Osijeka na Pecari ili Blatu

BiH; 23.01.16. Siroki, Blato, Pripremna utakmica Siroki-Mostar Snimio:Stole Lasic
28.01.2016.
u 07:00

Nakon što su u subotu odigrali prvu ovogodišnju utakmicu u kojoj su svladali niželigaški Mostar (5:0), nogometaši Širokoga Brijega dobili su dan odmora. Ali, u ponedjeljak i utorak trenirali su i ujutro i poslijepodne. Onda je u srijedu trener Slaven Musa održao samo jedan trening, danas su opet dva, a u petak je u planu drugi pripremni susret.

Nastoje izbjeći ozljede

- Igrat ćemo protiv starih sportskih prijatelja - Osijeka, čija se momčad priprema u Međugorju. Susret će početi ili u 14 ili u 14.30 sati. To će ovisiti o vremenu, kao i mjesto igranja. Budu li uvjeti kakve priželjkujemo, možda zaigramo na Pecari. Ako ne, onda ćemo opet igrati na glavnom travnjaku SC “Musa - Karačić” na Blatu. Sve poduzimamo kako bismo izbjegli ozljede, rekao nam je Musa nakon završetka utakmice protiv Mostara, u kojoj nismo vidjeli ni jedan ružan prekršaj.

Osijek je stari sportski prijatelj i suparnik s kojim Široki Brijeg često igra utakmice. Posljednji put ove dvije momčadi susrele su se u finalu 5. turnira Blage Zadre u Vukovaru, kada je Široki Brijeg slavio 2:0 i peti put osvojio ovaj turnir. Strijelci su tada bili Ajayi i Brekalo. No, ovaj je put rezultat u drugom planu, iako Širokobriježani uvijek idu na pobjedu.

Nakon utakmice osječko će izaslanstvo, zajedno s domaćinima, nazočiti tradicionalnoj “Plavoj noći” NK Široki Brijeg koja će se održati u hotelu Park s početkom u 19 sati. Uz nogometaše, stručni stožer, čelnike kluba, sponzore, predstavnike navijača i druge goste, bit će ukupno oko 300 uzvanika. Za dobro ozračje pobrinut će se ženska klapa “Diva”, tamburaški sastav “Domano” te humorist Frano Vukoja.

Bogata tombola

Bit će priređena i bogata tombola. Od ostalih vijesti iz kluba, najvažnija je da su promijenjeni termini susreta s Rijekom i Braniteljem (s Rijekom se igra 6. veljače na Rujevici, s Braniteljom 3. veljače na Blatu). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije