Isčekuje se tko će biti protivnik Zrinjskog u Ligi prvaka

U Mostaru Euro ide u drugi plan, čeka se ždrijeb u Nyonu

20.06.2016.
u 10:00

U Mostaru je ovih dana glavna nogometna tema reprezentacija Hrvatske, odnosno huliganska puljska svakom istinskom navijaču Vatrenih. Ipak, danas će se dogoditi mali odmak od Eura.

Želje

Zrinjski se ovih dana u miru i tišini priprema za sezonu. Kako se igra Euro, te pripreme nekako su u drugom planu. Ipak, danas će Mostarci nešto nakon 12 sati saznati ime svog novog protivnika u Ligi prvaka, odnosno u 2. pretkolu tog natjecanja. Plemići su nenositelji, a tek bi danas tijekom jutra trebali dobiti uži izbor protivnika iz reda nositelja protiv kojih ih ždrijeb može spojiti. Već su izrečene želje iz tabora plemića. Uglavnom je želja protivnik koji ne donosi dugo putovanje, a da se s njim Zrinjski može nositi i proći ga ili pak neka od atraktivnijih momčadi koja sa sobom nosi veći interes. U svakom slučaju želja je protivnik kojeg Mostarci mogu proći, a samim tim i napraviti određeni uspjeh.

Što se tiče prve momčadi, ona je odigrala i svoju prvu kontrolnu utakmicu. Plemići su gostovali u Neumu kod novog federalnog drugoligaša Neuma te su ostvarili 5:1 pobjedu. Neum je susret počeo u sastavu: Krešić, Sentić, Mišković, Konjvod, Penović, Čamo, Bjelopeka, Šutalo, Ž. Sentić, Dodig i Lovrić, dok su za Zrinjski igrali: Vasilj, Čolić, Stojanović, Jakovljević, Katenec, Arežina, Žeravica, Mešanović, Pehar, Bilbija i Todorović (drugo poluvrijeme: Kozić, Barić, Stojkić, Radeljić, Miketek, Tomić, Peko, Filipović, Mrkaić, Ćorić, Aćimović). Strijelci su bili Mešanović i Konjevod (autogol) u prvom dijelu te Mrkaić, Filipović i Ćorić za Zrinjski u drugom dijelu, dok je strijelac za domaće bio Dodig.

Karačić u Turskoj

Prvi vratar Zrinjskog Goran Karačić na pragu je prelaska u novi turski prvoligaš Adanaspor. Karačić nam je kazao kako bi sve moglo biti “završeno kroz par dana”. U slučaju njegovog prelaska Zrinjskom bi pripala određena odšteta. Što se tiče rubrike “odlasci”, klub su napustili Stevo Nikolić te Aleksandar Radulović. Navijačima je posebno Nikolić bio u srcu, svojim igrama ostavio je dubok trag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?