Omladinski nogomet

U Mostaru 14. memorijalni turnir “Miroslav Mican Kordić”

09.07.2019.
u 07:32

U organizaciji Hrvatskog športskog kluba Zrinjski održat će se 14. memorijalni turnir u spomen na odličnog nogometaša i velikog trenera Miroslava Micana Kordića, koji je vodio HŠK Zrinjski Mostar u prvoj povijesnoj utakmici kada je obnovljen rad kluba, a najzaslužniji je i za pokretanje nogometne škole HŠK Zrinjski.

Za one koji ne znaju, Mican je, uz sportskog novinara Ivana Ćubelu Ćubija, bio jedan od idejnih pokretača ponovnog rada u HŠK Zrinjski. Radeći kao trener u omladinskim kategorijama Zrinjskog, potvrdio se kao jedan od najboljih trenera u regiji u radu s mladim igračima.

- Turnir će se održati u srijedu s početkom u 9 sati. Turnir ove godine okuplja kadetske momčadi HNK Sloga GV/U, HŠK Posušje, HNK Tomislav i HŠK Zrinjski. Prvu utakmicu na turniru odigrat će nogometaši HŠK Zrinjski Mostar i HŠK Posušje, a susret ovih dviju momčadi na rasporedu je u 9 sati, svečano otvaranje turnira planirano je u 10.15 sati, nakon toga snage će odmjeriti momčadi HNK Sloga GV/U i HNK Tomislav njihov susret na rasporedu je u 10.30 sati. Susreti za treće i prvo mjesto na rasporedu su u 13 sati i 14.15 sati. Proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca te zatvaranje turnira planirano je u 15.30 sati. U 12 sati planiran je posjet grobu Miroslava Micana Kordića - poručili su organizatori memorijalnog turnira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije