Metalleghe BSI

U Jajcu su odlučili priliku dati mladom treneru - Mato Neretljak nametnuo se kao najbolje rješenje

16.11.2016.
u 11:00

Nakon raskida suradnje s Nerminom Bašićem, Uprava kluba je iskoristila prvenstvenu stanku kako bi riješila pitanje trenerskog kadra za nastavak premijerligaše sezone.

Novi šef stručnog stožera je Mato Neretljak, dosadašnji trener HNK Orašje, a njegovi prvi suradnici Romeo Šapina i Ivo Vincetić.

- Tražili smo mladog trenera, trenera koji će nastaviti s momčadi igrati moderan nogomet, onaj kakav se igra u najboljim ligama Europe.

Vjerujem kako je gospodin Mato Neretljak sa svojim suradnicima najbolji izbor za naš klub. Osobno mi se sviđaju mladi i radišni ljudi, još kada imaju znanje, to bi trebala biti dobitna kombinacija, kazao je Zoran Dekić, predsjednik Metalleghea BSI.

Nogometaši Metalleghea BSI jučer su obavili trening u Krupi na Vrbasu, a novi treneri momčadi stekli su prve uvide u mogućnosti i stanje momčadi.

- Metalleghe BSI ima kvalitetu i prethodni trener Nermin Bašić ostavio mi je dobru momčad. U ovakvim situacijama kod igrača je uvijek psiha problem, tako da ću u predstojećem razdoblju morati napraviti uvid.

Pokušat ćemo do kraja polusezone osvojiti što više bodova, što neće biti lagano, nakon čega ćemo vidjeti što dalje. Pratio sam ranije Premijer ligu i vrlo dobro sam upoznat sa situacijom. Treba zasukati rukave i raditi, to donosi uspjeh, kazao je Neretljak.

Službeni debi na klupi jajačkog premijerligaša Neretljak će imati za vikend u Bijeljini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?