Božićni turnir

U finalu Mepas M. i Vaske B.

BiH; 14.12.2016. Mostar;  22. veliki medunarodni Bozicni turnir , Vaske je u prvom polufinalu s 4:3 bio bolji od ekipe Halo Taxi 1506  Mepas sa 6:0 pobijedio Mikra Matic. Snimio:Stole Lasic
16.12.2016.
u 09:00

Večeras će ljubitelji malog nogometa sigurno doći na svoje. U školskoj dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru na rasporedu je finalna večer 21. velikog božićnog malonogometnog turnira.

Odlični polufinale

U finalu će se naći momčadi Mepas Mall i Vaske Benz Ljuti Dolac. Riječ je o dvije odlične momčadi koje u svojim redovima imaju niz majstora futsala reprezentativnog kalibra. U večerašnjem finalu publika neće vidjeti puno domaćih dečki. Na terenu će ovaj put vjerojatno biti više ruskih igrača! No dobro, to je cijena koju momčadi plaćaju kako bi povećale svoju kvalitetu. Momčadi rade sve kako bi se pojačale jer osvojiti Božićni turnir uistinu je stvar prestiža. Inače, večerašnji program počinje utakmicom za 3. mjesto u kojoj se sastaju Halo Taxi 1506 i Mikra Matic Mostar. Ta utakmica je na rasporedu u 17 sati, dok će sat poslije revijalni susret igrati HDZ BiH i Humanitarne zvijezde. Nakon toga će uslijediti bogata tombola, a finalna utakmica igra se u 19.30 sati. Mepas Mall je relativno lako prošao u finale protiv Mikra Matica sa 6:0. Po dva gola zabili su Jelovčić i Babić, a po gol su još dali Šamija i Suton. Čak se činilo kako momčad Mepas Malla ima i dodatnu brzinu, ali joj nije trebala.

Crveni karton

Minutu prije kraja susreta je momčad Vaske Benza zabila pogodak za 4:3 pobjedu i veliko slavlje. Imala je ta utakmica sve što se može poželjeti. Golove, preokrete rezultata, ali i koškanja te sporne sudačke odluke. Iste večeri odigrana je i revijalna utakmica između momčadi Naša TV i Vaši novinari. Jedna od igrački najslabijih utakmica na turniru završena je s miroljubivih 4:4. Ipak, publika se na njoj barem mogla dobro zabaviti. Simpatije publike pobrale su i kolegice koje su se okušale u igri. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije