Veliko finale na rasporedu je u 19 sati

U finalu Božićnog turnira Zrinjski K2 - Monte Carlo

16.12.2022.
u 14:49

Večeras je na rasporedu finalna večer Božićnog turnira u Mostaru. Snage će u velikom finalu seniorskog turnira odmjeriti momčad MNK Zrinjski K2 Restoran te momčad Caffe Monte Carlo (Mostar). Još sinoć su se trebali odigrati finalni susreti u školskoj i veteranskoj konkurenciji, dok je večeras od 17 sati na rasporedu finalna večer seniorskog turnira.

Zanimljiva polufinala

Prije nego će doći u veliko finale, momčad Caffe Monte Carlo (ugostiteljski objekt Kod Roce) morala je snage odmjeriti sa Stocem. Caffe Monte Carlo, koji s klupe vodi prekaljeni mostarski malonogometni majstor Sejo Rebac, plasman u finale ostvario je tek nakon udaraca s bijele točke. Napeta utakmica u regularnom dijelu završena je rezultatom 4:4 (strijelci za Monte Carlo Duje Medak, Haris Skuhan, Pero Stojkić 2, Ivan Perić 3 i Darko Ivanković za Stolac). Prilikom udaraca s bijele točke više sreće i umijeća imala je momčad Monte Carla koja je slavila s ukupnih 8:6.

Drugo polufinale također je bilo neizvjesno, dosta tvrđe. U prvom dijelu nije bilo golova. Prošlogodišnji osvajač turnira, momčad Krešimir Keta Bandić, nastojao se plasirati u novo veliko finale, ali njihov protivnik prvi je poveo pogotkom Luke Cvitanovića. Ipak, preko Mile Pehara došlo je do izjednačenja, a zatim i do nove serije šesteraca. Zrinjski K2 Restoran slavio je na kraju pobjedu s ukupnim rezultatom 5:3. Sve u svemu, spomenute utakmice bile su tvrde, u oba slučaja ne bi bilo čudno da su i poraženi sastavi prošli dalje.

Bogata tombola

Večeras je na rasporedu veliko finale. Program počinje od 17 sati utakmicom za 3. mjesto (Krešimir Keta Bandić - Stolac). Sat kasnije igra se revijalni susret. U 18.45 na rasporedu je velika tombola, dok se veliko finale između Caffea Monte Carlo i MNK Zrinjski K2 Restoran igra od 19 sati. Finalni susret naći će se u izravnom prijenosu na RTV Herceg Bosne, ali bez obzira na to, svakako bi vrijedilo doći i na tribine ovog prestižnog turnira, vjerojatno najkvalitetnijeg koji se u zimskom terminu igra u regiji.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije