Nastupilo 660 natjecatelja iz više od sedamdeset klubova iz osam zemalja

U Bihaću održan Međunarodni karate-kup “Bihać Open 2016”

Nastupilo 660 natjecatelja
22.05.2016.
u 16:04

Grad Bihać jedan od najuspješnijih gradova u borilačkim sportovima, u kojem se posebno ističe više od stotinu i trideset članova Karate-kluba Bihać.

U sportskoj dvorani “Luke” u Bihaću održan je Međunarodni karate-kup “Bihać Open 2016”. U nazočnosti 660 natjecatelja iz više od sedamdeset klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Crne Gore, Egipta, Austrije i Srbije, Karate-kup svečano je otvorio Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća. U svojem obraćanju gradonačelnik Galijaševič kazao je kako je Grad Bihać jedan od najuspješnijih gradova u borilačkim sportovima, gdje se posebno ističe više od stotinu i trideset članova Karate-kluba Bihać. - Hvala upravi i članovima Karate kluba Bihać koji su i ove godine pokazali da su sposobni organizirati veliku karate-smotru s najboljim karatašima iz osam zemalja Europe i Afrike. Bihać je grad karatea i naši karate-klubovi mogu biti ponosni na dosad osvojena odličja koja su najbolji ambasadori našega grada diljem domovine i inozemstva. I ove godine poduprli smo ovaj turnir i nismo pogriješili jer smo u našem gradu okupili najbolje karataše kojima od srca želim dobre nastupe, kazao je gradonačelnik Galijašević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije