Bh. rukomet

TV prijenosi su velika novost pomoći će dizanju kvalitete

jhhj
23.10.2015.
u 06:15

Hoće li Enid Tahirović, poput Ivice Osima u nogometu, uspjeti razdrmati uspavani RS BiH, pokazat će vrijeme. Jedno je sigurno, a to je da su TV prijenosi utakmica potez u pravom smjeru.

Probijanje leda

Naravno, kad je bh. rukomet u pitanju treba biti oprezan, što je pokazala i nedavna "frtutma" oko izbornika reprezentacije u kojoj je neuspješni izbornik (Dragan Marković) preživio i negativno mišljenje Stručnog vijeća. Otvaranje televizijskog prozora rukometu moglo bi biti samo korak naprijed. Potvrđuje to za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba i Zdenko Grbavac, trener Izviđača, koji će kao gost u Zenici u nedjelju "probiti led".

- Televizijski prijenosi sigurno su dobra stvar za rukomet. Možda termin nije najsretniji - nedjelja od 15.30 sati, pa će trebati vremena za navikavanje, ali to će se s vremenom prebroditi. Drago mi je što će Izviđač protiv Čelika u Zenici imati televizijsku premijeru. Uz popularizaciju rukometa, privlačenje sponzora, očekujem da će TV prijenosi biti stimulans za naže mlade igrače - smatra trener "skauta" koji neće imati problema sa sastavom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?