“Crnač 2017.”

Turnir počeo svečano i s pravom “golijadom”

11.06.2017.
u 09:30

Svečano i glamurozno u petak je u Crnču počeo tradicionalni 7. malonogometni turnir “Crnač 2017.” koji su svojim nastupom uljepšale Širokobriješke mažoretkinje. Po toplom vremenu ozračje je bilo ugodno, prikazani nogomet kvalitetan, a golova je bilo kao u priči. Već u prvoj utakmici “palo” ih je dvanaest. Škola engleskog jezika “Dr. English” svladala je Pink Panter 9:3.

U drugoj utakmici bilo je puno neizvjesnije. Frizerski salon Mićo i Dnevno.ba odigrali su 4:4, ali “frizeri” su bili bolji u izvođenju sedmeraca (7:6). U trećem susretu nije bilo neizvjesnosti. Momčad No Name bez problema je svladala Mabo sa sigurnih 6:1.

Inače, na turnir su se prijavile čak 44 malonogometne družine iz Hercegovine, Bosne i Dalmacije. Ne treba ni naglašavati da će, uz ovdašnje malonogometne majstore, poseban “štih” turniru dati brojni reprezentativci Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Slovenije, koji će zaigrati za razne momčadi koje nastupaju na turniru.

Recimo i da naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani momčad Mepasa. Najbolje momčadi čekaju pehari i novčane nagrade. Pobjednik će primiti 7000 konvertibilnih maraka, drugoplasirana momčad 2000 KM, a trećeplasirana 1000 konvertibilnih maraka. Planirano je da se finalna večer ovogodišnjeg turnira odigra 25. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije