turnir Hadžići Open

Troje natjecatelja taekwondo kluba Cro Star izborilo za čak 5 medalja

29.09.2019.
u 08:18

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je u subotu na turniru Hadžići Open, na kojem je sudjelovalo oko 400 natjecatelja iz 4 države. Mostarci su ostvarili izvrsne rezultate. Troje natjecatelja se izborilo za čak 5 medalja, i to 3 zlata i 2 bronce, priopćeno je iz taekwondo kluba Cro Star.

Antonio Rezo je uvjerljivim nastupom osvojio zlatnu medalju. Pokazao je veliku nadmoć, inače je i aktualni državni prvak a ove cijele godine je na svim turnirima osvajao zlatne medalje s izuzetkom samo jednog srebra zbog ozljede.

Damir Ćubela je nastupio u 2 discipline i osvojio zlato u borbama i broncu u intel- kicku. Izvrsnim nastupom osvojio je zlato u borbama u svojoj kategoriji, a intel-kick je jedna nova disciplina, na kojoj dolazi do izražaja brzina i preciznost.

Maleni David Rezo izborio se također za 2 medalje, zlato i broncu. David je početnik, ali je pokazao motivaciju i želju, koji su ga i doveli do dvije medalje, pa je polako krenuo stopama svog starijeg brata Antonia.

Cro Star je ekipno zauzeo 4. mjesto.

Članovi mostarskog Cro Stara od ljeta treniraju u novom prostoru, koji ima 2 velike dvorane za trening, treću malu za višestruku namjenu, i sav ostali potrebni popratni sadržaj. Uvjeti rada su se uveliko poboljšali, a to je sve privuklo i nove članovi, koji svaki tjedan pristižu u sve grupe. 

Novih članova trenutno ima 41. Novitet je što je opet pokrenuta grupa za fitness i rekreaciju odraslih, a roditelji kluba imaju pogodnost trenirati u isto vrijeme kad treniraju i njihova djeca.

Nova dvorana Cro Stara nalazi se na Rudniku, prekoputa crkve sv. Mateja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?